Rebath BelgiumREBATH: Batibouw Design Award -
Een sterke idee met een revolutionaire techniek

‘S werelds grootste badkamer renovatie concept nu ook in Europa!

Seka en Christian, de zaakvoerdersNa 31 jarig bestaan en meer dan 2.000.000 geïnstalleerde badkamers, komt Rebath eindelijk naar Europa. De onderhandelingen met verschillende potentiële kandidaten hebben iets meer dan één jaar geduurd, aangezien Rebath America de juiste partner zocht voor het lanceren van hun uniek product in de Europese markt.
Uiteindelijk werd de Masterfranchise licentie voor Benelux, Europa en Noord Afrika toegekend aan Rebath Europe. Dit is een Belgische onderneming die autonoom het Rebath concept verzorgt voor Europa.

Het succesduo achter Rebath Europe is Seka Dobric en haar man Christian Lemable.
 
Ze hebben reeds hun strepen verdiend in de bouwsector, meerbepaald in de vochtbestrijding, isolatie en ventilatietechnieken.

>> Bezoek D&L Vochtbestrijding.be

Wat is er zo uniek aan Rebath?

Wanneer men aan een renovatie denkt, komt er onmiddellijk een ‘nachtmerrie’ scenario in ieders gedachten: vervelende breekwerken, stof, puin, aannemers die te laat of niet komen opdagen, vertragingen en dan nog niet te spreken over de ongemak van weken lang zonder badkamer te wonen!

Met de komst van Rebath op de Belgische en de Europese markt, wordt dit scenario verleden tijd!

Het innovatieve Rebath concept maakt badkamerrenovatie (en nieuwbouw) een totaal andere, meer comfortabele ervaring maakt:

 • Een aannemer – een aanspreek punt
 • Geplaatst in 1 dag
 • Geen breekwerken
 • Gepersonaliseerd en betaalbaar
 • Exclusieve en gepatenteerde materialen
 • Revolutionaire techniek
 • Makkelijk in onderhoud, geen voegen die vuil worden
 • Kostprijs wordt duidelijk gedrukt ook door de zeer korte uitvoering tijd
 • Tijd van renovatie (nieuwbouw) wordt verbazend kort
 • Geen sleur van stof of afbraak van huidige badkamer
 • Doordat je je huidige vloeren en badkamer tegels niet hoeft uit te breken, heb je ook geen afvalberg meer , ecologisch
 • Rebath geeft levenslange garantie

Rebath® is een bewezen concept met een ongekend succes: er zijn reeds meer dan
2.000.000 geïnstalleerde badkamers. Hier spreekt men over evenveel tevreden klanten in de sector van particuliere maar ook commerciële markt (hotels, ziekenhuizen, sportfaciliteiten, horeca, bejaardentehuizen, …enz).

Rebath badkamers worden op een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke manier geïnstalleerd met gebruik van eigen, gepatenteerde processen en materialen (DurabathSSP® en EcoBath®).

De DuraBathSSP is vervaardigd uit solide polymeer materiaal (gebruikt ondermeer in de vliegtuigbouwindustrie) met volgende eigenschapen:

 • Duurzaam en onverslijtbaar
 • Hoogst stootvast: geen gebroken wandtegels, barst niet, krast niet, scheurt niet, bladert niet af
 • Geen afschilfering mogelijk
 • Kleurvast
 • Non poreus
 • Rondom waterdicht
 • Schimmelvrij en bacterievrij
 • Onderhoud vriendelijk
 • Levenslange garantie

Rebath Europe Design door Filip Deslee

Filip DesleeOm het succes op de Belgische en de Europese markt te verzekeren, heeft Rebath Europe beslist om een volledige nieuwe Europese lijn te produceren.

Hiervoor heeft men het design en de ontwerpen toevertrouwd aan de rijzende ster in de Europese binnenhuisarchitectuur, Filip Deslee.

Filip is ondermeer gekend van het TV programma ‘Huizenjacht’. Hij zette zijn geniale creativiteit aan het werk en drukte zijn stempel op alle vlakken van de nieuwe Europese lijn: van ontwerp naar productie tot het eindresultaat.

Het resultaat mag er zeker wezen! Rebath Europe brengt een prachtige collectie van nieuwe baden, douches en wanden uit in een verbazend frisse waaier van hedendaagse kleuren en patronen. Design is eenvoudig en stijlvol:’less is more’.

De klant krijgt bij Rebath de mogelijkheid om te kiezen uit de drie richtingen zonder zich te beperken:

 • Klassiek
 • Modern - Tijdloos
 • Trendy - Design

Het concept Rebath leent zich er toe om te kiezen uit verschillende kleuren en patronen zodat elk klant een unieke badkamer kan samenstellen met telkens weer een perfect en harmonieus resultaat. Gezinnen met lage budgetten kunnen nu ook een "mooie" badkamer hebben, zonder naar design te grijpen.

Gebruikte materialen zijn in zijn geheel net iets anders dan een pure foto van steen of hout. Er zit een speciale kleurtint in het materiaal die toelaat dat alle patronen en kleuren met elkaar combineerbaar zijn. je kan zo ver gaan in combinaties als je maar wil, met relatief weinig kleuren en patronen.
Door de materialen en kleuren zijn alle stijlen mogelijk en past Rebath in elke woning.

Batibouw stand Rebath: Europese premiere met eye-catching design

Filip Deslee tekende ook voor het ontwerp van de Rebath stand op Batibouw.

Voor de standbouw wordt de Primo Groep ingeschakeld. Er wordt moeite nog geld gespaard om de mooiste stand van Batibouw te maken.
Met zijn hedendaagse, trendy patronen en kleuren creëert Filip met Rebath Europe een eigen, unieke stijl. Men toont troots zijn prachtige rode douche gecombineerd met de torenhoge mozaïekwand, badend in een waterval .

Een duidelijke "Deslee-stijl" !

Rebath heeft een sterke idee een met revolutionaire techniek:

Uw badkamer in een dag – zonder afbraak- met levenslange garantie!

Rebath badkamers zijn geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie alsook het opfrissen van de badkamer.
Zo is de snelheid enerzijds voor de klant een grote meerwaarde. De klant heeft een nieuwe badkamer binnen het 1 dag principe. Anderzijds geeft het concept van renovatie zonder breekwerken de klant een nieuwe badkamer zonder veel stof en afvoer van bouwafval door aannemer.
Men werkt hier met een concept van bad-op-bad of vervanging van het oude bad door een nieuw bad of bijv. door een instapdouche. Alles is mogelijk. Oude tegels worden met een speciale techniek bekleed door Rebath wall surrounds.

Het vernieuwende aan het Europese concept is onder andere de one-stop-shopping. Dus naast de natte gedeeltes (bad/douche, kranen, … enz.) is het ook mogelijk om meubelen, toilet en zelfs vloeren door Rebath te laten verzorgen. Zo heeft de klant maar één aanspreekpunt en hoeft zich dus geen zorgen te maken over werfopvolging en planning van aannemers.

Rebath verrast de bouwmarkt met een efficiëntere aanpak in badkamerwereld:

volgens dit concept worden bouwwerven van meerdere weken en verschillende aannemers herleid naar één dag en één aannemer. Aangenaam en praktisch voor de klant en voor de aannemer. Een bouwproces dat naar timing exact kan bepaald worden.

Bouwafval, stof en ongemakken zijn er praktisch niet. Restafval (wall surrounds) wordt 100% gerecycleerd en verbruikt in het EcoBath® collectie. Zo creëert men bij Rebath een milieuvriendelijk en prijscompetitief product. Een geliefkoosde en bewezen formule bij alle grote hotel en motelketens. Onder onze klanten tellen wij o.a. Hilton, Best Western, Marriott, HolidayInn, Hyatt en Sheraton.

Veiligere en betere werkomstandigheden op de bouwplaatsen

Aangezien er geen overbodige kap en breekwerken zijn voor het verwijderen van de oude badkamer bevordert dit de veiligheid van de bouwvakkers, geen stof en opspringend materiaal. Ook de zware afvoer van o.a. steenpuin en tegels kan hierdoor vermeden worden.

Europese première van Rebath werd op Batibouw gepresenteerd.
Tegelijkertijd gaan er in februari 2010 drie winkels van Rebath Europe open: Genk, Antwerpen en Aartselaar.

Surf naar www.rebath.be

© 2008 Seka Dobric | Created by EDP Web Design